Ministerul Afacerilor Externe (MAE) va utiliza o parcela de 1,4 hectare din terenul situat pe aleea Dr. Mina Minovici din Bucuresti, pe care l-a primit in administrare in urma cu 10 ani, pentru construirea sediului administrativ propriu, conform unei Hotarari de Guvern aprobate recent.

In nota de fundamentare a actului normativ se arata ca amenajarea unui nou sediu central al Ministerului Afacerilor Externe se impune avandu-se in vedere ca actualele conditii de munca, spatii si dotari aferente in care isi desfasoara activitatea diplomatii, specialistii si personalul tehnico-administrativ "nu mai corespund cerintelor" si nu asigura "climatul necesar" realizarii atributiilor privind activitatea diplomatica si reprezentarea intereselor Romaniei.
"Nu in ultimul rand, situarea diplomatilor si personalului MAE in proximitatea Clubului Diplomatic este de natura a determina o accelerare a activitatilor acestuia si de a realiza o completare benefica a atmosferei si conditiilor de lucru", se arata in document.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.