Vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru, continua seria dezvaluirilor incendiare. Intr-un interviu acordat cotidianului Ziua, deputatul Partidului Initiativa Nationala sustine ca presedintele Basescu sacrifica aripa pro-Cotroceni din PNL, pedepsindu-i astfel pe disidentii liberali pentru ca nu au reusit sa fractioneze partidul.

Lavinia Sandru sustine ca scandalul dosarelor de la CNSAS ar fi trebuit sa se declanseze in ianuarie 2005, cind Cozmin Gusa denunta pericolul formarii "celei de-a doua fratii a securitatii". "De fapt totul a pornit de la informatia ca exista peste 100 de parlamentari care au declarat strimb in legatura cu relatiile lor cu fosta Securitate. Problema aceasta ar fi trebuit sa fie discutata atunci, iar nu folosita pentru santaj, pentru formarea unui partid prezidential. Din surse sigure, va spun ca prima incercare de formare a unui partid prezidential s-a dorit a fi facuta prin cooptarea celor 100 de santajabili, care sigur n-ar fi comentat nimic", a declarat vicepresedintele PIN in interviu. Sandru a precizat ca acest proiect a fost abandonat.

"Proiectul acesta cu 100 de parlamentari pentru partidul prezidential a fost abandonat din mai multe motive. Unul dintre acestea este legat si de faptul ca gruparea pro-Basescu din PNL nu a reusit sa-si atinga obiectivele in partid. Mai exact: In ultimul an, Basescu a sprijinit disidentii liberali insa acestia nu au marit decisiv fisura in PNL, motiv pentru care a inceput sa-i sacrifice. Prima victima vizibila este Mona Musca, iar a doua victima perceputa deja este Theodor Stolojan", a mai spus deputatul PIN.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.