Fostul presedinte al partidului ar vrea sa denunte de la Valenii de Munte politica lui Geoana. Oamenii acestuia bijbiie intre PNL, PD si racolarile de pesedisti.

Ultimele miscari ale lui Ion Iliescu par sa le dea fiori pe sira spinarii actualilor lideri ai PSD. Astfel, acestia se asteapta ca fostul "tatuc" al partidului sa iasa miine cu o serie de atacuri dure la adresa lui Geoana&Co., in cadrul sesiunii Scolii de vara "Nicolae Iorga", desfasurata la Valenii de Munte. Acolo, Ion Iliescu ar urma sa desfiinteze din vorbe conduita politica impusa astazi, de la virful PSD, pe ideea ca, spre deosebire de celelalte partide mari, care au facut agenda publica in aceasta vara, formatiunea trandafirie parca nici n-ar fi existat.

Ion Iliescu a negat, pentru ,,Cotidianul’’, ipoteza atacului de la Valeni: "Tineti cont de faptul ca nu merg la o adunare de partid, ci la o dezbatere pe teme doctrinare, astfel incit nu ma voi pronunta asupra unor chestiuni care tin de politica actualei conduceri a PSD". Surse din jurul fostului presedinte spun insa ca omul isi va lansa criticile nu in cadrul savantei intruniri, ci dupa, exclusiv pentru urechile reprezentantilor mass-media. Potrivit acelorasi surse, Iliescu este foc si para pe alde Geoana pentru situatia in care a ajuns partidul si se intreaba, adeseori, daca PSD mai exista.

Susoteli cu Nastase

Creatorul PSD nu sta insa cu miinile-n sin, fiind deosebit de activ in spatele cortinei. Joi, la Scrovistea, unde se odihneste, el a avut o intilnire tete-a-tete cu fostul lui secund, Adrian Nastase, cel putin a doua din aceasta vara.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.