Presedintele PD nu are sfaturi pentru fata cea mica a presedintelui tarii. Nu-si permite.

Invitata la scoala de vara a organizatiei de tineret PD Cluj, unde se simuleaza campanii electorale, Elena Basescu a sosit pentru doua zile in orasul lui Boc. A luat masa cu presedintele PD la un restaurant din centru, unde a mincat pentru prima data gulas, a vazut statuia lui Matei Corvin si s-a plimbat. La deschiderea Scolii democrate, a stat intre membrii organizatiei de tineret, care isi cintau imnul scris de Mircea Rusu, in aplauzele lui Emil Boc.

Emotionat de importanta inaltului oaspete, primarul clujean a spus ca "fata lui tata" este foarte modesta si ca este un lucru bun faptul ca "a pornit de jos in politica. Eu nu i-am dat sfaturi, pentru ca nu imi permit sa fac asa ceva, dar am discutat cu ea despre cum ar trebui sa fie viitorul tinerilor politicieni, despre ce ar trebui sa faca ei", a afirmat, cu un aer plin de respect ce friza umilinta, presedintele PD.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.