SCANDAL. Scaunul primarului sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, ar putea fi scos la licitatie dupa ce, ieri, executorii judecatoresti au pus sechestru pe bunuri din primarie.

Institutia are datorii neplatite de pana la trei miliarde de lei catre o firma de birotica care a actionat in instanta autoritatea locala. Doi executori judecatoresti, insotiti de un echipaj al Politiei au fost la sediul Primariei sectorului 5 pentru a pune sechestru pe bunuri in valoare de trei miliarde de lei.
Potrivit unei decizii a Judecatoriei sectorului 5, primaria a fost obligata sa achite creantele pana in luna iunie a acestui an. "Autoritatea locala nu a platit datoria, motiv pentru care este pus sechestru pe bunurile din primarie, care ar putea sa fie scoase la licitatie", au declarat autoritatile judecatoresti.
Pe de alta parte, Vanghelie a declarat ca va contesta decizia instantei si ca datoria nu este atat de mare precum suma solicitata de firma de birotica. Insa, pana cand primaria va avea un document doveditor cum ca a contestat decizia judecatoreasca, judecatorii au spus ca vor continua actiunea de sechestru.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.