Asta in timp ce regii care conduc o seama de tari europene circula cu masini obisnuite si fara nici un tam-tam. Dar tupeul UDMR care se afla in al zecelea an de guvernare a depasit orice limite, liderul partidului defiland prin Capitala ca si cand ar fi seful statului. Mai mult, decat atat, soferii care nu ii acorda prioritate pot ramane, potrivit legii, fara carnet de conducere.

Gusa: UDMR, "o formatiune anormala"

Cozmin Gusa, presedintele PIN, a scris in cartea sa "10 pacate ale Romaniei": "UDMR este un partid care franeaza dezvoltarea unui climat normal in Transilvania si in plan national. Este un partid care nu are practic niciun scop in afara perpetuarii la putere a unui numar de lideri... sub umbrela acestui discurs, ei sunt cei mai importanti parteneri de business si pentru social-democrati, si pentru liberali si pentru democrati. E o formatiune anormala, fiindca ea fura voturile unei minoritati si le deturneaza spre sustinerea unor guvernari conjuncturale".

Referitor la antecedentele parlamentarilor din UMDR, Gusa a dezvaluit ieri, in cadrul unei emisiuni radio, ca pe lista politicienilor care ar fi colaborat cu Securitatea s-ar afla si senatorul Gyorgy Frunda.