Ultimul nume vehiculat in sirul politicienilor care au “ciripit” este cel al Monei Musca, adusa in discutie de juna lui Gusa, Lavinia Sandru.
Deputata plecata din PD sustine ca dosarul de colaborator cu Securitatea al liberalei a ajuns, deja, la CNSAS. Prezenta la o actiune de public relations pentru ecologizarea Deltei Dunarii, Sandru a povestit cum a intrat in posesia acestei informatii: ,,Trebuia sa fie si Mona Musca, o sustinatoare a ecologizarii Deltei. Nu a venit, eu m-am intrebat de ce, pentru ca o stiam o sustinatoare a demersului. Am dat niste telefoane si, intimplator, am aflat ca dosarul de colaborator al fostei Securitati i-a ajuns la CNSAS". Desi s-a declarat foarte sigura pe pont, tinara deputata nu a putut preciza daca dosarul Monei Musca intra in "baxul" de 29 sosite recent la CNSAS sau a venit basca.

In alte conditii gura sloboda in a confirma sau a infirma asemenea informatii, poetul Mircea Dinescu, membru al Colegiului CNSAS, a fost ambiguu: "Poate ca Lavinia Sandru are relatii la SRI de a aflat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.