Liberalii atrag atentia democratilor sa nu mai vorbeasca de ruperea protocolului Aliantei, pentru ca, in eventualitatea unor alegeri anticipate, nu au o varianta mai buna de colaborare. Iar singura solutie a PD de a guverna fara PNL ar fi cu ajutorul PSD. "Cata vreme Alianta va exista, va fi cea mai buna garantie ca PNL si PD vor continua aceasta conduita de a nu colabora in plan guvernamental cu PSD", a spus Varujan Vosganian, citat de NewsIn. "Recomand unora dintre colegii de la PD sa nu mai avanseze ideea iesirii de la guvernare, pentru ca atunci ma intreb cu cine ar putea sa colaboreze decat cu PSD", a adaugat el.

Reactia liberalului vine ca urmare a declaratiilor facute de vicepresedintele PD Ioan Oltean, care a reluat la sfarsitul saptamanii trecute amentarile cu ruperea protocolului Aliantei. "Desi adevaratul presedinte al PNL, Dinu Patriciu, vrea o guvernare PNL-PSD, iar relatiile dintre democrati si liberali sunt tot mai critice", PD nu va iesi de la guvernare, dar va forta anticipate dupa 1 ianuarie 2007 si nu va mai guverna cu liberalii, a afirmat Oltean.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.