Pedistul Radu Berceanu a declarat ca liberalul Dinu Patriciu vrea o apropiere PNL-PSD pentru ca si-a construit „imperiul economic“ pe vremea PSD, transmite Mediafax.

"Dinu Patriciu n-a luat Petromidia de la mine, a luat-o pe vremea PSD", a spus el. Afirmatiile lui Berceanu au venit ca replica la declaratiile lui Patriciu care precizase ca PNL-PSD ar fi cea mai solida alianta de guvernare. Pe de alta parte, Patriciu a reactionat in fata unui atac din partea lui Valeriu Stoica. Oricum, PSD a respins ideea colaborarii cu actualul PNL.

PNL este noul sac de box preferat atat de adversarii politici, dar si de partenerii de guvernare. Insa, culmea, atacurile sunt facilitate chiar de situatiile create in interiorul PNL, partidul fiind lovit in imagine, indirect. Astfel, dupa declaratiile recente ale lui Dinu Patriciu conform carora o alianta PNL-PSD ar fi cea mai solida pentru guvernare, vicepresedintele PD Radu Berceanu a replicat dur, precizand ca omul de afaceri liberal vrea o apropiere de social-democrati pentru ca si-a construit "imperiul economic" pe vremea PSD.

Vicepresedintele PD Radu Berceanu a declarat, ieri, ca omul de afaceri liberal Dinu Patriciu vrea o apropiere a PNL cu PSD pentru ca si-a construit "imperiul economic" pe vremea PSD, transmite Mediafax. "Domnul Patriciu, dat fiind ca si-a realizat imperiul economic pe vremea PSD, de la PSD, este normal sa aiba o astfel de pozitie. Este parerea lui si nu stiu care e parerea PNL. Domnul Patriciu n-a luat Petromidia de la mine, a luat-o pe vremea PSD", a spus Berceanu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.