Presedintele filialei municipale PRM Iasi, Ioan Haraga, a fost suspendat ieri din functiile detinute in partid si va fi anchetat de o comisie a Departamentului de cadre al PRM. Aceste masuri au fost luate in urma sesizarilor aparute in presa centrala despre firma de divertisment erotic, gazduita in casa lui Haraga.

Deciziile de suspendare a peremistului iesean au fost anuntate intr-un comunicat al PRM semnat de presedintele partidului, Corneliu Vadim Tudor. Acesta precizeaza ca a luat aceasta decizie pentru ca nu ii place "promiscuitatea" si nu poate lasa "nelamurita" problema lui Haraga.

Fostul presedinte al organizatiei municipale PRM Iasi, Ioan Haraga, detine o vila cu doua etaje si mansarda intr-un cartier select al frumosului targ al Iesilor. Acesta si-a inchiriat locuinta unei firme specializate in divertisment erotic pe Internet, care filmeaza non-stop aproximativ 20 de fete.

"Actritele" lipsite de inhibitii sunt filmate in ipostaze obisnuite, dar au si activitati speciale in program: se joaca cu pistoale cu apa sau se lupta goale pe saltele pe marginea piscinei.

Programul este difuzat pe Internet si este accesat de sute de iubitori de "senzatii tari" din toate colturile lumii, bucurandu-se astfel de succes.

Ioan Haraga a spus ca nu il intereseaza ce se intampla in casa, atata vreme cat lucrurile sunt legale, iar chiria este platita la timp.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.