In conflictul deschis dintre pesedistul Victor Ponta si democrata Monica Iacob Ridzi a intervenit si un al treilea personaj.

Desi o acuza pe Ridzi ca isi face "reclama gratis" pe seama lui Ponta, deputatul PSD Cosmin Nicula se pare ca procedeaza la fel. Acesta a amenintat-o, ieri, pe democrata ca va face public trecutul ei daca va continua sa-l atace pe colegul sau de partid.

"Se foloseste de numele presedintelui Romaniei pentru a ameninta directori pentru a-si satisface orgoliile de parlamentar", ne-a declarat Cosmin Nicula, completand ca deputatul democrat procedeaza in acelasi mod pentru a-si impune sotul - in prezent viceprimar - ca primar in orasul Petrosani. Acesta a mai aratat ca nu a putut suporta sa vada cum "doamna Ridzi, care era ca si inexistenta" in judetul Hunedoara, il ataca pe Ponta pentru a-si mari capitalul de imagine, acesta fiind si motivul pentru care el a intervenit in conflict.

Deputatul PSD a afirmat ca va cere Consiliului National de Acreditare si Evaluare a titlurilor stiintifice sa verifice referatele Monicai Iacob Ridzi pentru teza de doctorat, precizand ca acest titlu a fost obtinut in numai un an de zile. "Nu este posibil ca prin santaje si amenintari sa se obtina titluri stiintifice, asa cum a facut Monica Iacob Ridzi", spune Nicula. "Ridzi este cel mai penibil si mai rusinos parlamentar pe care il are judetul Hunedoara. Pacat ca banii publici se cheltuie asa, prin trimiterea unui personaj de teapa ei in parlament. Ea sufera de complexul PD, bunul simt. Monica Iacob-Ridzi jigneste, ameninta si injura, asta este ea. Voi spune publicului cum a ajuns ea deputat si ce a facut pentru asta", a declarat deputatul hunedorean.

Diferendul dintre cei doi a izbucnit dupa ce Ridzi a cerut punerea lui Victor Ponta in discutia Comisiei juridice a Camerei pentru incercarile acestuia de a-l apara in instanta pe omul de afaceri Ovidiu Tender.

Sursa: Curentul.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.