Monitorizare. Liderul PIN Cozmin Gusa (foto) si-a incheiat ieri cele doua saptamani de taximetrie din Bucuresti si Cluj-Napoca
PIN a prezentat ieri un raport de monitorizare al problemelor pe care Cozmin Gusa le-a descoperit in timpul celor 14 zile in care a practicat meseria de taximetrist. Potrivit liderului PIN, agenda bucuresteanului cuprinde opt puncte care nu se regasesc, din pacate, si pritnre prioritatile edililor Capitalei. Cozmin a descoperit ca bucurestenii sunt interesati in cel mai inalt grad de asfaltarea strazilor din cartiere, de construirea unor piete moderne si curate, de un tratament corect din partea functionarilor, dar si de rezolvarea locurilor de parcare.

Locuitorii din Bucuresti isi mai doresc mijloace de transport moderne si confortabile, siguranta, mai multe spatii verzi si locuri de joaca si mai ales curatenie. Printre deficientele edililor Capitalei, persoanele care au stat de vorba cu Gusa au semnalat actiunea "bordura" care a paralizat Capitala si a dus la cheltuirea unor sume imense de bani, distrugerea spatiilor verzi, faptul ca orasul este sufocat de gunoaie si proiectele megalomanice ale lui Adriean Videanu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.