Vacanta. Ce face presedintele Traian Basescu pe timpul verii stim cu totii. E la vedere. Dar ce mai face Ion Iliescu, fostul lider de la Cotroceni?

Fostul presedinte face bine, e in forma. A decis sa stea o parte din vacanta de vara la Scrovistea, cu sotia sa, Nina. Citeste mult isi scrie memoriile, primeste vizite de la rude si prieteni. Mananca sanatos si face multa miscare. Plimbarile seara pe marginea lacului la bratul sotiei sale sunt nelipsite.

Uneori ar vrea sa o lase pe sotia lui sa castige

Spuneam ca face sport. Da, Ion Iliescu, la cei 76 de ani, joaca tenis de masa. Aproape zi de zi. Nu cu vreun vechi coleg de facultate, ci cu nevasta lui. Doamna Nina este si ea mare amatoare de sport. La masa de ping-pong, Iliescu are o lovitura buna de stanga si, desi uneori ar vrea sa o lase pe sotia lui sa castige, prefera sa fie impartial, sa joace corect. Acelasi lucru vrea si doamna Nina, careia i s-a intamplat de cateva ori sa-l lase fara replica pe sotul ei.

Asa se mentine in forma Ion Iliescu, de aici isi trage seva cu care razbate in politica si capata putere sa-i urecheze pe cei ce-si fac de cap in partidul sau de suflet.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.