TROC. Liderul PSD Bucuresti, senatorul Sorin Oprescu, a acceptat-o, de proba, pe pupila lui Mircea Geoana, Ana Birchall, ca purtator de cuvant interimar al organizatiei sale, ca pret al sustinerii primite din partea liderului PSD.
Fara macar ca Biroul Executiv al organizatiei sa aiba habar, Sorin Oprescu a anuntat, ieri, ca a numit-o in functia de purtator de cuvant al filialei Bucuresti pe Ana Birchall. Insa, ca orice numire in functie la PSD Bucuresti, si noua pozitie a Anei Birchall este provizorie. Si asta pentru ca mai multi membri ai filialei doreau sa candideze pentru postul de purtator de cuvant. Potrivit unor surse din PSD, scandalul provocat de numire a facut deja o victima, respectiv chiar pe noul purtator de cuvant. Se pare ca, dezamagita de telefoanele care o contesta, Ana Birchall a clacat si a ajuns sa planga de necaz.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.