LEHAMITE. Ministrului Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, nu-i plac locul de munca si colegii.
Ministrul s-a destainuit, ieri, jurnalistilor buzoieni, spunand ca nu este multumit de jandarmul de la poarta, pentru ca se joaca pe calculator, de secretare, pentru ca nu mai sunt la prima tinerete, si nici chiar de secretarii de stat. "De cand intru in fiecare zi in minister, a spus Vladescu, nu sunt multumit de masina, imi place doar soferul, ca-l cheama Cornel, nu sunt multumit de jandarmul de la intrare pentru ca uneori nu-i acolo, ori e acolo, dar joaca ceva pe ecranul calculatorului".

Dar ministrul a continuat lista: "Intru in secretariat si imi vad consilierii si sigur nu sunt multumit de fetele lor, dupa aia imi vad secretarele si-ntotdeauna stiti ca noi, cei peste 50 de ani, ne dorim ca secretarele sa fie cat mai bune, profesional". Vladescu nu e multumit nici de el insusi: "Nu sunt multumit de nimeni din Minister, incepand cu mine. Ca sa fiu multumit ar trebui sa fiu mort".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.