Vicepresedintele liberal Gheorghe Flutur a recunoscut ca este "omul reconcilierii" dintre conducerea PNL si aripa anti-Tariceanu din partid.
De fapt, Flutur s-a declarat adeptul comunicarii deschise in cadrul partidului, fie si cand este vorba de critici la adresa liderilor formatiunii. In particular insa, liberalul a recunoscut ca s-a implicat mai mult decat de obicei pentru a ajuta la rezolvarea conflictului dintre liderul Calin Popescu Tariceanu si "cei trei", pe care a evitat sa-i nominalizeze si la care s-a referit ca fiind "grupul condus de Theodor Stolojan".

Flutur a recunoscut ca a fost "vocea" care a propus infiintarea unei comisii de dialog in cadrul PNL, pentru cazurile in care anumiti membri ai formatiunii au de facut critici la adresa conducerii. Dupa apelul celor trei nemultumiti, Flutur a simtit nevoia sa sara in ajutorul PNL si a sustinut concilierea intr-o sedinta a formatiunii. "Presedintele partidului, C.P. Tariceanu, a absentat la acea sedinta si de aceea nu s-a putut lua nicio decizie concreta in privinta comisiei care sa discute cu domnul Stolojan", a recunoscut tot Flutur, constient ca nu se impaca nimeni pana nu isi da acordul liderul partidului.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.