Elena Udrea, ex-sefa cancelariei prezidentiale, este in carti pentru fotoliul de cea mai democrata doamna. La alegerile din septembrie pentru organizatia nationala a femeilor din PD, colege indreptatite sa candideze sunt date „pe surse“ ca perdante sigure.

Desi informatia potrivit careia Elena Udrea, ex-sefa cancelariei prezidentiale, este favorita la fotoliul de cea mai democrata doamna a facut, recent, ocolul unor redactii, problema s-a mai nuantat in ultimele zile. Un sambure de adevar - cel putin prim prisma unor democrati care nu renunta la a face pe plac Palatului Cotroceni - exista.

In septembrie sunt programate alegeri pentru organizatia nationala a femeilor democrate. Taberele exista, parerile sunt impartite, colege evident mai indreptatite sa aspire la aceasta functie sunt date "pe surse" ca perdante sigure.

S-o luam pe rand

Urlicii din PD si-au facut deja treaba. Inclin sa cred ca de aceasta data respectivele "surse" nu tin de segmentul politic de rang, ci de aparatul functionaresc. In hei-rupul de a-i instala deja cununa de lauri Elenei Udrea s-a scapat informatia potrivit careia candidatura ei ar fi sustinuta de Anca Boagiu si de Sulfina Barbu. Asta a fost o dubla impolitete, dar, nu-i asa, in politica scopul scuza mijloacele.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.