Deputatul PSD Victor Ponta si-a ratat cariera de purtator de cuvant al conducerii Camerei. Dupa debutul furtunos in relatia cu presa de saptamana trecuta, Ponta, care este si secretar in Biroul Permanent, a decis sa renunte, functia sa de purtator de cuvant urmand a fi preluata de liberalul Titus Gheorghiof. "E nevoie de cineva care sa cunoasca procedurile parlamentare. Este si in perioada in care isi pregateste candidatura pentru congresul partidului", i-a luat Adrian Nastase, presedintele Camerei, apararea "micului Titulescu". Cu toate ca nu a dorit sa mai aiba tangenta cu presa, Victor Ponta a fost ieri obligat sa apara la briefing-ul de dupa sedinta Biroului Permanent. "Azi il suplinesc pe dl Titus Gheorghiof, care chiar nu a putut sa vina", s-a lamentat vlastarul pesedist.

Sedinta de ieri a grupului parlamentar al PSD de la Camera Deputatilor l-a avut drept personaj principal pe Victor Ponta, care si-a atras mania colegilor din cauza ca a cedat Aliantei PNL-PD functia de purtator de cuvant al Camerei Deputatilor. Deputatul PSD Tudor Mohora a calificat gestul facut de Ponta ca "inadmisibil", sugerand ca tanarul sau coleg nu este la prima "tradare" a interesului de partid. Colegii sai l-au acuzat pe Ponta ca este "foarte des vazut stand la taclale cu membrii PNL sau PD".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.