Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu (PSD), a apreciat, ieri, ca ministrul Justitiei, Monica Macovei, ar trebui sa-si dea demisia din cauza situatiei generate de eliberarea lui Omar Hayssam, subliniind ca SRI si SIE nu sint singurele institutii responsabile de scandalul iscat in acest caz.
"Trebuie sa vedem exact in ce masura institutiile statului si-au facut datoria, pentru ca aici nu este vorba numai de responsabilitatea SRI si de SIE. Totul s-a aruncat in aceasta ograda. Cred ca, in principal, va trebui sa ne aplecam atentia asupra Ministerului Justitiei", a declarat Vacaroiu.
El a aratat ca trebuie facut public tot ce s-a intimplat pe intreaga filiera a derularii procesului lui Hayssam, "pe ce baza procurorul a cerut eliberarea". "Cazul Iskandarani si cazul Hayssam s-au produs pe filiera Justitiei", a completat Vacaroiu.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.