Senatorul PSD Antonie Iorgovan a fost externat, ieri, din Spitalul Judetean Resita, starea lui de sanatate fiind foarte buna in momentul de fata, transmite Mediafax.
Potrivit medicului Romeo Dumitrescu, diagnosticul care i-a fost stabilit senatorului, prin obiectivare endoscopica, computer tomograf si ecografie abdominala, a fost de "ulcer cronic prepiloric, asociat cu gastrita acuta cu aspect de abdomen acut, rezultata din reflux duodenobiliopancreatic, cu esofagita de reflux, la care s-a adaugat o reactie pancreatica si o reactivare a ulcerului vechi, pe care il are de la 19 ani".

Dumitrescu a precizat ca senatorul "s-a comportat exceptional ca pacient", nu l-a contrazis niciun moment, a urmat fara retinere si cu multa incredere tratamentul prescris. "De mult nu am avut un asemenea pacient cooperant, mai ales ca pregatirea necesara tubului digestiv pentru endoscopie este fastidioasa si foarte neplacuta pentru pacient", a mai spus medicul. Externarea lui Iorgovan a avut loc la dorinta acestuia, pe fondul evolutiei pozitive a starii sale de sanatate, a precizat Dumitrescu. Senatorul, care nu a putut fi contactat dupa externarea din spital, s-a retras la resedinta sa de vara din judetul Caras-Severin, pentru a se odihni.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.