Presedintele PC, Dan Voiculescu, solicita demisia presedintelui Traian Basescu, deoarece, in opinia sa, acesta nu a gasit solutii impotriva "sistemului ticalosit". "Atat timp cat presedintele Basescu nu a gasit solutii impotriva unui sistem 'ticalosit>> pe care continua sa-l invoce cu atata fervoare si astazi este clar ca singura solutie pentru rezolvarea problemei este ca presedintele sa ia aceeasi decizie pe care au luat-o si oamenii din directa sa subordonare. Cer presedintelui Traian Basescu sa-si asume cea mai grava criza din sistemul sigurantei nationale, de dupa 1989, si sa-si prezinte demisia de onoare, solidar cu sistemul pe care l-a sprijinit si laudat", a declarat Voiculescu. In opinia sa, asa cum seful statului si-a asumat de un an si jumatate "asa-zisele succese" ale serviciilor si institutiilor ai caror sefi si-au dat demisia, asa trebuie sa-si asume in prezent si esecurile acestora.

"Ii cer presedintelui Basescu sa-si asume responsabilitatea directa pentru prejudicierea imaginii internationale a Romaniei, prin tot acest scandal, si sa recunoasca un lucru simplu: toti acesti sefi de servicii secrete si procurorul general au fost indelung felicitati de el. Un astfel de esec national nu poate fi pus decat in seama celui care l-a gestionat", a conchis Dan Voiculescu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.