Fostul presedinte al PNL Radu Campeanu a declarat, ieri, la Cluj, ca Theodor Stolojan nu este un liberal si nu a avut niciodata convingeri liberale.
Primul presedinte al PNL de dupa 1989 a declarat, la inceputul intalnirii filialelor PNL din Transilvania, ca prezenta lui Calin Popescu Tariceanu la conducerea partidului este un atu, pentru ca acesta este un liberal, spre deosebire de Stolojan.

"Theodor Stolojan este un functionar. Nu e si nu a fost niciodata un om politic. PNL evolueaza acum cu Tariceanu, este un partid liberal si de aceea trebuie sa-l sustinem", a spus Campeanu, adaugand ca nu Stolojan a fost cel care a dus la cresterea PNL in sondaje. Totodata, fostul presedinte al PNL a apreciat ca gestul celor trei membri ai PNL, Mona Musca, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, este o tentativa de destabilizare a partidului. Membri fondatori si lideri ai organizatiilor de tineret ale PNL din 16 judete ale Transilvaniei au cerut ieri celor trei disidenti sa-si ceara scuze pentru afirmatiile facute la adresa conducerii partidului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.