Presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, a dat startul, ieri, campaniei de stringere de semnaturi initiate de liberali pentru retragerea trupelor romanesti din Irak. "Astazi (ieri - n.r.) are loc inceperea campaniei de stringere de semnaturi initiate de PNL pentru a determina retragerea trupelor din Irak. Campania se va desfasura de astazi pina la 3 septembrie, conform deciziei Delegatiei Permanente a PNL", a anuntat Orban, in Piata Universitatii, in prezenta citorva sute de tineri liberali, pe ale caror tricouri scria "Irak, misiune indeplinita!".
Orban a precizat ca, in fiecare zi, in Bucuresti, vor fi prezenti intre 300 si 400 de voluntari ai organizatiei, in 40-45 de locatii publice. "Acestia vor incerca, intrind in contact direct cu cetatenii Bucurestiului, sa-i determine sa ia atitudine fata de aceasta problema", a spus liderul PNL Bucuresti, mentionind ca tinta o reprezinta "cei care inca se mai indoiesc de justetea demersului PNL".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.