Conducerea PNL nu a luat inca o decizie cu privire la stabilirea unei strategii fata de actiunea trioului Stoica-Musca-Stolojan. Preocupati mai degraba de vacanta de vara, oamenii lui Tariceanu prefera sa astepte ca apelul celor trei membri sa se stinga de la sine, sperand ca disidentii sa se decredibilizeze in ochii liberalilor din tara. Pana atunci, presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, le va trimite celor trei o invitatie oficiala pentru sedinta Biroului de conducere a organizatiei municipale, de saptamana viitoare.

Anuntata luni, dupa sedinta Biroului Permanent Central al PNL, ideea convocarii celor trei in fata unei comisii de negociere, condusa de presedintele de onoare Mircea Ionescu-Quintus, pare sa fi fost deja abandonata.

"Mi se pare normal ca orice membru de partid care are ceva de spus sa vina in fata filialei de care apartine si sa vorbeasca... Prin vointa lor, Mona Musca, Valeriu Stoica si Theodor Stolojan sunt simpli membri ai PNL, indiferent unde aleg sa se adune si sa transmita mesaje - in piata sau la televizor", a declarat Quintus. El a aratat ca situatia creata de disidenti nu impune o negociere, ci o simpla discutie in forurile statutare ale partidului. "Inteleg sa merg si sa negociez in Liban aplanarea conflictului de acolo, dar cu cativa membri nemultumiti ai formatiunii noastre nu poti decat sa stai de vorba", a spus seniorul liberal.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.