S-A RAZGANDIT. Presedintele PSD, Mircea Geoana, a cerut ieri la intalnirea operativa de la PSD sa nu se mai vorbeasca in partid despre alianta cu PD.
Potrivit unor surse din PSD, Geoana era chiar suparat din cauza acestor discutii, desi in urma cu o saptamana chiar el s-a declarat de acord sa fie premierul lui Traian Basescu.

Racirea relatiilor cu democratii a fost recunoscuta de unul dintre apropiatii lui Geoana care a sustinut ca e mai bine ca partidul sa pastreze o distanta egala fata de democrati si liberali in vederea unor aliante ulterioare. Se pare, asadar, ca PSD nu a obtinut recompensele cerute de la PD, motiv pentru care si-a revazut atitudinea fata de aceasta formatiune. La aniversarea lui Mircea Geoana de la Clubul Diplomatilor au fost prezenti de altfel parlamentari din ambele partide ale Aliantei, alaturi de Ion Iliescu si Cozmin Gusa, dar si patroni de presa ca Adrian Sarbu, de la PRO TV, sau Cristian Tudor Popescu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.