Batalia pentru nominalizarea candidatului Aliantei D.A. la Primaria Capitalei devine din ce in ce mai inversunata. Candidatul urmeaza sa fie desemnat pe baza unui sondaj CURS-CSOP. Ambele institute lucreaza cu un esantion de 1.500 de persoane si, desi fiecare a intervievat pana in prezent mai putin de jumatate, deja speculatiile au inceput sa apara. "Orban este pe primul loc pana acum, cu sase puncte in fata", afirmau sambata surse liberale, care insistau sa-si pastreze anonimatul. Pe de alta parte, democratii spuneau si ei, tot neoficial, ziaristilor care s-au ocupat indeaproape de acest partid ca Videanu este pe primul loc.

Deocamdata, nici una din parti nu a prezentat "dovada", invocand doar informatii din interiorul institutelor de sondare. Singura declaratie oficiala ii apartine lui Ludovic Orban, care afirma ca sondajul este inca in lucru si ca este prematur sa se faca declaratii. Nu este exclus sa apara diferente, intrucat de la inceput liberalii au dorit sa se apeleze la CURS, iar democratii la CSOP, ambele institute lucrand, pana la urma, in paralel. In cazul in care CURS si CSOP chiar ar anunta rezultate diferite, se va ajunge la "verificari la sange". Sondajele urmeaza sa fie finalizate in cursul saptamanii viitoare.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.