Disputele dintre PNL si PD au ajuns si la RAAPPS.
Noul sef al SGG, liberalul Radu Stroe, si-a adus oamenii in Consiliul de Administratie al Regiei, care la prima sedinta i-au inlocuit din functii pe trei din cei patru directori adjuncti ai RAAPPS, majoritatea pedisti. Seful Regiei, Cristian Vlaicu, si el membru PD, a scapat.

Totul a inceput la inceputul acestei luni, cand patronatul, respectiv Secretariatul General al Guvernului (SGG), condus de liberalul Radu Stroe, a decis schimbarea Consiliului de Administratie al Regiei Au-tonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS). In noul CA au fost adusi printre altii si apropiati ai lui Radu Stroe, Decebal Traian Remes, fost mi-nistru liberal al Finantelor in guvernarea CDR, si Eugen Moldoveanu. De altfel, seful SGG ne-a confirmat ieri ca cei doi au fost sustinuti de el in CA al RAAPPS. Surse din Regie sustin ca si fostul expert parlamentar in guvernarea PSD Vasilica Donciu, si el proaspat membru in CA, ar fi fost sustinut tot de Radu Stroe. Au mai ramas din vechiul consiliu de administratie Ana Maria Topoliceanu, sustinuta de PNL, si directorul general al Regiei, Cristian Vlaicu, membru PD. Acesta din urma, spun sursele citate, a scapat de mazilire, deoarece se afla in concediu medical dupa o interventie chirurgicala.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.