Senatorul PSD de Prahova, Antonie Iorgovan, nu intentioneaza sa candideze pentru un post de europarlamentar si nici chiar pentru un nou mandat de parlamentar in Romania. Totusi, Iorgovan nu exclude ca acest lucru sa se intample, deoarece a subliniat ca "voi juca rolul pe care mi-l va cere echipa daca voi mai ramane in aceasta echipa". Astfel, Antonie Iorgovan a declarat ca "imi fixez ca orizont de asteptare viitorul Congres al partidului. Daca nu inceteaza orice disputa absurda in partid, atunci eu consider ca mi-am facut datoria si voi pleca din viata politica".

Ceea ce l-a determinat pe Iorgovan sa faca aceasta afirmatie, asa dupa cum el insusi sustine, au fost sanctiunile pe care le-a primit in ultima vreme de la partid, precum si faptul ca Victor Ponta, aflat la o reuniune la Caras-Severin, a bagatelizat mandatul pe care senatorul social-democrat l-a avut acolo. "Cine e acest Ponta care isi permite sa il atace pe Iorgovan? M-am saturat sa fiu sanctionatul de serviciu si toata lumea sa isi ascuta pumnalele pe mine", a mai adaugat Iorgovan.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.