Deputatul independent Nati Meir a declarat, ieri, pentru Mediafax, ca s-ar putea inscrie in PSD. Prezent la sediul central al PSD cu ocazia zilei de nastere a liderului partidului Mircea Geoana, Nati Meir a declarat: "Am vorbit cu Geoana despre inscrierea mea in PSD. Voi analiza acest lucru si voi accepta doar daca imi sint indeplinite conditiile pe care le-am pus".

El i-a adus lui Mircea Geoana un exemplar din cartea sfinta a evreilor, Tora si o sticla de whisky despre care a spus ca "ajuta la dictie". "Acest exemplar are 250 de ani si il am de la un rabin din Ierusalim. Este treaba dinsului cum citeste aceasta carte, dar daca gusta din sticla pe care i-o dau cadou de ziua dinsului, probabil ca va reusi sa inteleaga ce scrie in carte", a mai spus Meir. Nati Meir a demisionat in aprilie 2005 din PRM, partid pe ale carui liste a fost ales deputat.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.