Socialistii europeni invitati de PSD la Brasov s-au destainuit la poalele Tampei si au recunoscut ca Mircea Geoana i-a dezamagit si ca nu-l mai sustin pentru un nou mandat de presedinte al partidului.
Mircea Geoana a fost deja contestat de grupul de la Cluj, nemultumit ca Geoana voia sa faca alianta cu PRM fara a cere permisiunea liderilor care l-au adus in fruntea partidului. Reforma promisa de Geoana s-a intepenit si ea odata cu demisia lui Adrian Nastase. Asa incat ardelenii isi cauta deja un alt candidat. Acelasi lucru i-l reproseaza si socialistii europeni care ii dadusera mandat lui Geoana sa reformeze partidul.

Cum acest lucru nu s-a intamplat, Geoana a fost taiat de pe lista. Mai rau, Geoana a apucat sa se certe si cu Miron Mitrea, pe care l-a acuzat ca-si depaseste atributiile. Consiliul National din toamna va ridica problema unor alegeri in PSD, iar Mircea Geoana deja nu mai are sustinatori nici in tara, nici in afara ei. Aseara, el si-a sarbatorit ziua la un restaurant in Herastrau unde si-a chemat apropiatii pentru ultima sa aniversare ca presedinte al PSD.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.