Vicepresedintele Partidului Initiativa Nationala (PIN) Lavinia Sandru a declarat, intr-o conferinta de presa la Targu Mures, ca inainte de a vorbi despre o alianta PIN-PSD este necesara o discutie cu social-democratii, la nivel institutional. Sandru a spus ca ar multumi-o ca PSD sa-si faca curatenie la nivel local si national, pentru a discuta despre o alianta. "Trebuie curatenie la nivel national la PSD, si la nivel local, si aceasta m-ar multumi", a spus Sandru, care a adaugat ca ideea formarii, in toamna, a unei aliante PSD-PIN este o speculatie, intrucat mai intai este nevoie de o discutie cu PSD la nivel institutional.

"Socialistii au pus o singura conditie PSD, legata de reformare. Aceeasi pretentie o avem si noi de la ei. PIN si PSD, practic, vor candida pentru acelasi grup. Eu imi doresc ca Mircea Geoana sa scape de oligarhii partidului. Nu stiu daca e in stare, dar stiu ca vrea si el. Sunt speculatii ca va fi uniune PSD-PIN in toamna. Eu o sa ma ridic si o sa spun ca nu pot da mana cu Hrebenciuc. Si Adrian Nastase are probleme", a spus Sandru.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.