Consilierul prezidential Theodor Stolojan l-a atacat din nou, in termeni duri, pe seful Guvernului, anuntind ca la toamna va lansa ofensiva in PNL.

Consilierul prezidential Theodor Stolojan i-a dat premierului Tariceanu pentru activitatea executiva "o nota de mediocritate: 6". "Pe o scara de la 1 la 10, as spune inconsecventa, neimplicare, dar nu pentru toata guvernarea, pentru ca sint ministri care si-au facut treaba.

Eu vorbesc despre primul-ministru, despre ministrul Apararii, care a facut toate gafele posibile si are in continuare sprijinul politic al partidului, ceea ce nu mai este in regula pentru gafele pe care le-a facut. Deci vizavi de primul-ministru nu pot decit sa dau o nota de mediocritate, 6", a afirmat Stolojan la o emisiune televizata. El a explicat ca ceea ce-l determina sa lupte "pentru PNL" este ca nu poate accepta sa lase "un grup restrins sa foloseasca valorile liberale pentru interesele lor personale sau de grup".

"Le folosesc ca un paravan. Acest lucru nu-l pot accepta", a reactionat fostul lider PNL. Suplimentar, Stolojan l-a acuzat pe Tariceanu de "inconsecventa" pentru ca in campania electorala a criticat guvernul Nastase pentru formula guvernamentala "supraincarcata", iar dupa ce a cistigat puterea nu vrea sa mai restructureze cabinetul. Stolojan a atins in treacat si subiectul Patriciu. "Dl Patriciu se stie ca are o influenta in PNL printr-o serie de oameni care fie i-a pus pe statul lui de plata, fie prin alte metode ii cointereseaza si ii sustin pozitiile", a mentionat Stolojan, fara a enumera persoanele la care se refera.

Ofensiva de toamna

Stolojan a anuntat ca "undeva in septembrie" va lansa o platforma politica de relansare a PNL. O data cu acest proiect se deschid pre-misele organizarii unui congres de inlocuire in functie a lui Calin Popescu Tariceanu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.