"Multi ne caracterizeaza cu un sistem de valori care, mie, personal, nu-mi este propriu. Eu vreau sa fac politica spunandu-mi propriile opinii si vreau sa inteleaga si altii acest lucru. Daca sunt persoane care urmeaza instructiuni din alta parte, eu nu fac acest gen de miscari politice", a spus apropiata fostului lider al PNL, Valeriu Stoica.

Imediat dupa sanctiunea primita, Raluca Turcan a atacat inca o data conducerea PNL, sustinand ca decizia Delegatiei Permanente in ceea ce o priveste "reprezinta o modalitate de a distrage atentia de la problemele reale". Declaratiile facute ieri i-au atras imediat alte avertizari din partea lui Adrian Iorgulescu, membru in Comisia de Etica a PNL, care a sustinut ca Raluca Turcan a incalcat deja hotararea Delegatiei Permanente de joi, nefiind exclus ca la urmatoarea sedinta a DP sa fie data o noua sanctiune impotriva sa, care poate merge pana la excluderea din PNL.

"Noi am luat o hotarare in Delegatia Permanenta care a avut o fundamentare serioasa, care a avut la baza punctul de vedere exprimat de Comisia de Etica, in unanimitate", a declarat Iorgulescu.

Liberalul Cristian Boureanu a avut aceeasi atitudine ca si colega sa de partid si nu s-a aratat dispus sa-si reconsidere pozitia. "Daca cariera politica o privim ca pe un mod de a accede dintr-o functie in alta, fiind cuminte, docil si atent sa nu suparam sefii de partid, inseamna ca mi-am distrus cariera politica si ma bucur foarte tare, pentru ca mi-am distrus-o din clipa in care am inceput-o, ca presedinte al organizatiei de tineret", a spus Boureanu, adaugand ca "daca cineva crede ca eu, Cristian Boureanu, fac politica in Romania ca sa dau bine la presedintele de partid, se insala amarnic".