Ministrul apararii nationale, Teodor Atanasiu, a declarat miercuri seara, la o emisiune televizata, ca presedintele Traian Basescu venit intr-o vizita intempestiva la MApN, nu i-a cerut demisia pentru dezacordul cu decizia luata vineri de CSAT cu privire la mentinerea trupelor romanesti in Irak.

"Imi voi da demisia numai daca mi-o cere PNL sau premierul Calin Popescu-Tariceanu", a subliniat ministrul Atanasiu.

In cadrul intrevederii de aproximativ o ora pe care cei doi au avut-o miercuri seara la MAPN, Traian Basescu s-a interesat de obiectivele ministerului in perioada 2006 si 2007 pe plan intern si extern, programul prioritar de inzestrare a Armatei, conditiile de instruire a militarilor, precum si nivelul de restructurare si de compatibilizare cu structurile NATO, a mentionat ministrul apararii.

Discutia sefului statului cu ministrul Atanasiu a fost premergatoare viitoarei prezentari pe care acesta o va face in cadrul urmatoarei sedinte a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii cu privire la aspectele mentionate.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.