Un grup numeros de deputati PNL a semnat o rezolutie pentru reluarea colaborarii cu PD si sustinerea unui candidat unic la prezidentiale. Semnatarii au precizat ca PNL si PD ar trebui sa colaboreze cel putin pana in 2013. Dar Delegatia Permanenta PNL a golit de continut rezolutia deputatilor.
Liberalii s-au limitat doar a le transmite colegilor din Coalitie, si in special democratilor, un mesaj de unitate. "Facem un apel catre partenerii nostri pentru respectarea protocolului Aliantei, pentru mentinerea unei conduite de incredere si solidaritate. Reafirmam dorinta de a contribui ca parteneri onesti la buna functionare a structurilor politice ale Aliantei. Cerem partenerilor sa-si asume cu aceeasi seriozitate ca si noi obiectivele comune de guvernare", au solicitat liberalii in textul rezolutiei. Nici fata de cei care au semnat impotriva retragerii trupelor, Delegatia nu a fost foarte drastica. Ei au primit doar "un avertisment usor". Singurul in pericol este Cristian Boureanu, care, la urmatoarea abatere "disciplinara", risca excluderea definitiva din partid.

Adevarul

Sursa: AdevarulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.