Vicepremierul nominalizat de PC, Bogdan Pascu, explica intarzierea semnarii decretului prezidential de numire prin agenda incarcata a lui Traian Basescu. "Probabil in agenda presedintelui sunt foarte multe activitati care nu suporta amanare", a spus conservatorul.

Pascu a afirmat ca el nu se teme de un refuz prezidential de numire a sa in Gvern. Dimpotriva, crede ca Basescu va sprijini afirmarea unor politicieni tineri. El chiar a invocat un discurs al presedintelui de la inceputul mandatului cand a vorbit despre intinerirea clasei politice.

"Am fost intotdeauna un sustinator al procesului de intinerire a clasei politice impotriva multor voci sceptice.
Tocmai pentru a-i convinge pe acesti sceptici imi doresc sa fiti principalii mei colaboratori si va indemn sa ma considerati un sustinator al vostru. Am incredere ca veti fi activi, curajosi si ca ne veti face pe toti sa reconsideram imaginea politicianului roman. Va multumesc ca sunteti aici si va doresc sa va pastrati prospetimea gandului si a sufletului" a spus Basescu atunci, iar Pascu l-a citat pentru a-i aduce aminte de promisiunea facuta.

Vicepremierul nominalizat de PC spera ca seful statului "nu se va dezice de ce a declarat atunci si ca va dori in continuare sa colaboreze cu oameni tineri, dinamici, in care a declarat ca are mare incredere".

Liderul de grup PC de la Camera Deputatilor a fost desemnat pe 25 iunie ca vicepremier din partea PC dupa ce George Copos a demisionat, iar Dan Voiculescu nu a putut prelua functia din cauza deciziei CNSAS, dupa care ar fi facut politie politica.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.