In scandalul iscat de propunerea liberalilor privind retragerea trupelor romanesti din Irak, o intrebare importanta nu a fost pusa pana acum: Ce a pazit in aceasta perioada celebra Comunitate de Informatii de la Cotroceni, locul unde ajung informarile tuturor serviciilor secrete?
Uimirea presedintelui la aflarea propunerii liberalilor nu lasa loc interpretarilor: Basescu habar nu avea de planul PNL, desi, potrivit informatiilor noastre, mai-marii partidului s-au intalnit de mai multe ori, in locuri publice, pentru a pune la cale lovitura de imagine. Cum a fost posibil ca liberalii sa gandeasca, sa se intalneasca si sa puna in aplicare un asemenea plan, iar baietii lui Radu Timofte habar sa nu aiba, e greu de explicat. Cert este ca aceasta Comunitate de Informatii a picat cu brio primul test real, intrucat Traian Basescu a fost practic luat ca din oala de decizia PNL, iar reactia sa a fost pe masura.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.