Joi seara, o delegatie a PD formata din Emil Boc, Vasile Blaga, Liviu Negoita si Radu Berceanu s-a intilnit cu Traian Basescu pentru a discuta strategia de urmat.
Potrivit unor surse din PD, delegatia democrata a propus fie iesirea PD de la guvernare, fie ruperea protocolului Aliantei fara a iesi insa de la guvernare. Presedintele Traian Basescu le-a cerut insa liderilor PD sa nu iasa de la guvernare, avind in vedere ca PNL ar fi pregatit sa aduca in locul lor PSD-ul, dupa cum ne-au declarat surse pediste. Mai mult, seful statului a insistat ca PD sa se abtina de la orice provocari, mai ales dinspre PNL, pentru a nu induce instabilitate in cadrul Aliantei D.A. "Abia i-a potolit presedintele. Dar pina la urma i-a potolit", ne-a declarat un reprezentant al conducerii PD. Traian Basescu, adauga sursele amintite, a avut o singura cerere mai razboinica. I-a indemnat pe aceia dintre pedisti care au legaturi mai bune cu liberalii sa-i convinga pe acestia ca pastrarea lui Tariceanu nu este in avantajul PNL.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.