Presedintele Camerei Deputatilor a anuntat ieri ca nu vrea sa tina din bugetul institutiei „ospatari, frizeri sau coafeze“ si va externaliza aceste servicii. Tot ieri, a anuntat posibile probleme si cu absentele deputatilor.
Bogdan olteanu a declarat ieri ca are in studiu externalizarea serviciilor institutiei. Bogdan Olteanu (foto) sustine ca se afla in cercetare varianta ca din toamna serviciile de alimentatie publica si altele care nu au legatura cu procesul legislativ sa fie asigurate de firme din afara Parlamentului, care vor fi selectate in urma unor licitatii.

"Nu mai are rost sa platim din banii Camerei ospatari, frizeri, coafeze etc.", a spus presedintele Camerei Deputatilor. Se pare insa ca, pina la un punct, presedintele Camerei a fost dezinformat. Majoritatea angajatilor de la restaurantele si bufetele care functioneaza in Palatul Parlamentului nu sint platiti din banii Camerei, pentru simplul fapt ca sint extrabugetari. Surse din cadrul personalului sustin ca de fapt ar exista parlamentari din PSD si PD, proprietari de firme de catering, care fac presiuni asupra conducerii Camerei pentru a prelua serviciile de alimentatie publica.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.