Cunoscut ca unul dintre liberalii critici fata de Tariceanu, Crin Antonescu a venit ieri in fata Parlamentului cu un discurs menit sa ii spele toate pacatele. Tinta ironiilor a fost presedintele PSD.

"Domnul Mircea Geoana a prins glas. A inceput «Revolutia binelui». Nu e chiar foarte noua pentru ca, citez, «eforturile consistente in implementarea programelor sociale depuse dupa anul 2000, cresterea economica robusta, crearea a sute de mii de locuri de munca, stabilitatea legislativa si administrativa au constituit un progres important in lupta cu saracia»", a declarat Antonescu, spre amuzamentul parlamentarilor puterii.

In ceea ce priveste afirmatiile din textul motiunii de cenzura privind existenta unor grupuri de interese la nivelul Guvernului, Antonescu a remarcat diferenta de raportare a acestora fata de ministri liberali respectiv cei democrati, solicitandu-le si lor si "autorului originalului", presedintele Traian Basescu, sa faca nominalizari.

Pana la urma, presedintele Traian Basescu nu are nici o vina, pentru ca intotdeauna ati avut nevoie de un presedinte si aveti si acum", a afirmat Crin Antonescu.
De asemenea, liberalul a mentionat ca, "asa-zisul cosmar CDR-ist" este o alta problema a social-democratilor.
"Domnule presedinte Geoana, unde ati trait cosmarul CDR-ist? In munti? Nu! La Washington DC, ca ambasador al presedintelui Emil Constantinescu, ca ambasador al cosmarului", a afirmat liderul deputatilor PNL.

"E primul episod din Revolutia binelui, se televizeaza: Mircea, fa-te ca lucrezi!", a conchis, in aceeasi nota ironica, liderul deputatilor PNL.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.