Pensionarii din PD si-au varsat ieri tot amarul si s-au revoltat chiar impotriva conducerii PD pentru faptul ca nu le-au fost rezolvate problemele.

Minia pensionarilor din PD a crescut gradual dupa ce au vazut ca nici unul dintre liderii marcanti ai partidului, Emil Boc, Vasile Blaga sau Adriean Videanu, nu au catadicsit sa participe la adunarea lor. Prezenti la Conferinta Nationala a Pensionarilor PD, ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, si vicepresedintii Cezar Preda, Cornelia Cazacu si Maria Petre si-au sustinut discursurile si au disparut din sala. "Rusine sa le fie celor care isi vintura pe aicea rochiile cu 40 de milioane de lei pe luna si noi avem 1,6 milioane de lei pe luna", a strigat un pensionar din sala. "Ei isi umplu buzunarele si noi murim pe la cozi la medicamente", l-a acompaniat un altul.

"Sa le fie rusine!"

"Domnii care au fost aici trebuiau sa plece o data cu noi. Imi pare rau, dar au spus povesti si au plecat lasindu-ne tot pe noi sa ne batem capul. Sa le fie rusine!", i-a completat inca un pensionar in aplauzele salii. Nici presedintele Traian Basescu nu a scapat neapostrofat.

"Stie domnul presedinte Basescu cit costa butelia de gaz? Stie cit costa intretinerea?", a strigat unul dintre liderii pensionarilor democrati din teritoriu. Auzind probabil ceea ce se intimpla in sala, vicepresedintele Cezar Preda s-a intors. "Ceea ce ne-a tinut aproape pina acum a fost chiar faptul ca nu ne-am lovit intre noi", a incercat Preda sa-i imbuneze pe pensionarii dezlantuiti.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.