SUFERINTA. Deputatul PSD Dan Iosif s-a apucat ieri sa le povesteasca jurnalistilor amanunte picante din viata politicienilor romani pana cand o durere pardalnica de masea l-a oprit inainte de a spune tot ce stie.
Tinandu-se cu mana de falca dreapta, Dan Iosif i-a povestit reporterului de la "Averea" ca a fost cu o seara inainte la dentist dar ca, in ciuda tratamentului, durerea a revenit. "Am fost aseara la dentist si m-a killarit si mai rau ma doare", a scrasnit printre dinti deputatul. El a marturisit ca, desi este un tip curajos cand e vorba de durere, la dentist ii este frica.

"Intrebati-l pe doctorul Sorin Oprescu, m-a cusut pe viu noaptea la unu la deget, dar cand incepe stomatologul sa-mi bazaie maseaua, ma innebuneste". Deputatul si-a recunoscut, de altfel, vina de a nu se fi ingrijit de dinti tocmai din cauza ca-i este frica de dentist. Dan Iosif a mai spus ca ar preferea sa-i fie scoasa maseaua bolnava decat sa se chinuie sa si-o trateze. "Ma duc acum la bufet sa-mi iau un lapte batut, sa iau niste calmante", a mai spus deputatul, pe care il astepta aseara o noua vizita neplacuta la stomatolog.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.