Fostul lider al PSD s-a facut foc si para dupa ce Mircea Geoana i-a cerut la o sedinta sa nu mai foloseasca cuvintul pol. De atunci, nu mai calca la sedinte.
Se implineste aproape o luna de cind Ion Iliescu n-a mai mai aparut pe la partid. "Nu, n-a intrebat nimeni de ce n-a venit Iliescu. Cred ca toata lumea stie ca Iliescu s-a suparat si nu mai vine", ne-a declarat un lider al partidului. Si totusi, de ce nu mai vine Iliescu? Surse din partid sustin ca fostul lider al partidului s-a suparat foc in urma sedintei in care Mircea Geoana a "interzis" folosirea sintagmei "polul social". De altfel, Victor Opaschi, consilierul lui Ion Iliescu, recunoaste ca unul dintre motivele retragerii sefului sau are legatura cu interdictia lui Geoana. "Au fost unele momente mai tensionate. Atunci cind unii i-ar fi interzis (lui Iliescu - n.r.) sa nu mai foloseasca nu stiu ce sintagme", afirma Opaschi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.