El a anuntat sambata ca a identificat "o modalitate mai ieftina'' de realizare a acestui deziderat. Intr-o declaratie facuta la Bacau, presedintele Camerei Deputatilor spune ca "principala preocupare a celor care au initiat proiectul nu a fost transmiterea sedintelor parlamentare, ci irosirea fondurilor substantiale alocate pe lucrari de amenajare costisitoare, chiar refacute in mai multe cazuri dupa gustul unuia sau altuia".

Bogdan Olteanu a mai spus ca are informatii conform carora "s-au cheltuit bani multi si pe dotari tehnice inutile scopului principal propus, prezentarea sedintelor parlamentare'', dar ca "deocamdata, nimeni nu are curajul'' sa ii prezinte situatia reala.

"Am discutat cu specialisti din televiziunea publica pentru realizarea unui parteneriat care sa permita preluarea sedintelor prin Internet si retransmiterea lor pe un canal de televiziune prin cablu'' a spus Bogdan Olteanu, precizand ca spera ca, "din toamna, cel putin lucrarile Camerei Deputatilor sa fie urmarite prin aceasta modalitate mai ieftina de publicul interesat''.