Enervati pentru ca Institutul de Politici Publice (IPP) le-a monitorizat absentele, deputatii din conducerea Camerei au cerut ca votul electronic sa nu mai fie public si sa se pastreze in secret motivarea absentelor parlamentarilor. Stenograma sedintei Biroului Permanent al Camerei arata cum un grup de deputati furiosi au consumat mai mult timp ca niciodata insultandu-i, in absenta, pe cei de la IPP si cautand o solutie pentru a opri activitatea acestora. Singurul care s-a opus propunerii de pedepsire, intr-un fel sau altul, al celor de la IPP, a fost presedintele Camerei, liberalul Bogdan Olteanu.

Discutia in Biroul Permanent a fost declansata de o interventie a deputatului PSD Victor Ponta, care a cerut ca acest ONG sa nu mai aiba acces la datele publice de pe site-ul Camerei. "Mi se pare ca am indurat destul de la acesti mincinosi ordinari", a spus Ponta. El a revenit si, precizand ca vorbeste "pentru stenograma", a spus ca cei de la IPP sunt "o gasca de mincinosi ordinari". "Cred ca aceasta doamna directoare "baubau" cauta mai mult sa ne sperie, decat sa faca ceva concret, sa vina in sprijinul electoratului", a glumit deputatul PC Petru Calian pe seama numelui directoarei IPP, Violeta Bau.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.