Principala nemultumire a PRM a fost aceea ca Traian Basescu a plasat Romania in zona mediocritatii. Motiv pentru care Lucian Bolcas a situat discursul presedintelui in aceeasi zona a mediocritatii. Referindu-se strict la text, vicepresedintele executiv al PRM a apreciat ca discursul lui Traian Basescu a fost unul cu "o tenta si orientare politica".

Invatamantul si sanatatea, portofolii apartinand liberalilor, au fost mai aspru criticate decat justitia (n.r. - portofoliu al PD), care a fost "ocrotita, intr-un mod impardonabil", a explicat Bolcas. El a adaugat ca sunt justificate criticile aduse invatamantului, sanatatii dar i-a amintit sefului statului ca pachetul legislativ vizand domeniul sanitar si proiectul bugetului de stat, prin care a fost subfinantat invatamantul, au fost promulgate chiar de domnia sa.

De asemenea, Lucian Bolcas a apreciat ca criticile aduse in cele doua domenii sunt mai dure decat cele din motiunile initiate de Opozitie in Parlament.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.