Asa cum era de asteptat, democratii au aprobat fiecare cuvant al presedintelui. Cu atat mai mult cu cat Basescu a insistat pe tema restructurarii, iar ministrii PD au fost menajati

Mesajul prezentat in plenul Camerelor reunite ale Parlamentului a fost unul "coerent si obiectiv, cu stricte referiri la realitatile concrete, a fost un discurs marca Traian Basescu", a declarat presedintele PD, Emil Boc.

In opinia sa, pornindu-se de la mesajul sefului statului, se vor creiona politici viitoare ale guvernului, inclusiv pentru domeniile subfinantate. La randul sau, secretarul general al PD, ministrul Vasile Blaga, a declarat ca mesajul presedintelui a fost unul extrem de corect si care a punctat bine problemele care sunt prinse, de altfel, si in raportul de monitorizare al Comisiei Europene.

Vasile Blaga crede ca guvernul si fiecare ministru in parte ar trebui sa fie stimulat de mesajul lui Traian Basescu. "Domnul presedinte s-a referit exact la acele domenii esentiale pentru agenda cetateanului, si anume sanatatea, lupta impotriva coruptiei, educatia si nivelul de trai", a declarat si liderul grupului PD din Camera Deputatilor, Cristian Radulescu. El a adaugat ca presedintele a insistat pe tema restructurarii Guvernului intrucat necesitatea acestei masuri este prevazuta in platforma de guvernare a Aliantei D.A.

Mihail Hardau, ministrul Educatiei

"Tot ce a spus domnul presedinte este real si este rezultatul unor discutii pe care le-am avut cu dumnealui inainte. Tot ce a spus domnul presedinte a fost analizat la o anumita etapa impreuna cu noi", a afirmat ministrul Educatiei, Mihail Hardau.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.