Presedintele PSD Mircea Geoana s-a intalnit, ieri, cu presedintele PC Dan Voiculescu, in biroul acestuia de la Senat, pentru a discuta "strict chestiuni curente pentru acest final de stagiune parlamentara". Mircea Geoana, care este vecin de birou cu Dan Voiculescu, a fost vazut intrand in biroul acestuia imediat dupa reuniunea conducerii conservatorilor.

Dupa aproximativ o jumatate de ora, Geoana a parasit biroul lui Voiculescu. Intrebat despre ce anume au discutat, liderul social-democratilor a aratat ca nu a fost vorba desprte niciuna dintre temele "pe care le agita presa".

"Nimic spectaculos", a raspuns Geoana. El a negat ca ar fi discutat cu Voiculescu despre motiunea de cenzura pe care PSD o va depune la Parlament in cursul zilei de astazi. Nici Voiculescu nu a fost mai comunicativ. "Nu va pot spune, pentru ca nu doresc", a raspuns liderul PC.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.