Ministrul Vasile Blaga i-a reprosat ieri, in conducerea PD, senatorului Marius Marinescu ca incearca sa-si rezolve prin partid diverse animozitati personale.
Marul discordiei a fost un proiect de lege al senatorului PD prin care acesta propunea contopirea a trei agentii: Agentia Nationala pentru IMM, Agentia Romana pentru Investitii Straine si Directia Mediu de Afaceri. Potrivit surselor citate, Marinescu a cerut ajutorul partidului pentru ca legea lui sa fie votata. Blaga i-a reprosat insa ca urmareste inlaturarea presedintelui ARIS, Mara Cristina, numit de PD chiar la propunerea lui Marinescu, care acum se afla insa in divergente serioase cu senatorul.

In plus, Blaga spunea ca proiectul promovat de senatorul Marinescu a primit aviz negativ si de la Guvern, a picat si la Senat, drept care PD va vota impotriva si la Camera Deputatilor. Punctul de vedere al lui Blaga l-a nemultumit pe Marinescu, acesta incepind sa faca diverse comentarii. Comentariile l-au suparat foarte tare pe Blaga, care l-a amenintat pe Marinescu ca va cere excluderea lui din Biroul Permanent.

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.