Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, s-a suparat foc pe rododendronii lui Videanu.
Vanghelie a declarat ca este inacceptabil ca primarul general al Capitalei sa cheltuiasca banii pe copaci importati din Turcia, in loc sa se ocupe de problemele cu adevarat importante: "Deci prezenta mea e datorita starii Bucurestiului in care ne aflam". El a tinut sa adauge ca lui nici nu-i plac acei arbusti si a afirmat ca vrea ca in oras sa se planteze corcodusi. In plus, Vanghelie s-a aratat revoltat de banii cheltuiti de Videanu pe schimbarea bordurilor din oras. "Din banii aia construia 800 de apartamente de 2 camere sau 40 de gradinite, ca avem un deficit de 10.000 de copii", a sustinut primarul, vrand probabil sa spuna ca exista un deficit de 10.000 de locuri in gradinite.

El a mai amintit de proasta asfaltare a centrului Capitalei, care a necesitat doua refaceri, dar a comentat si introducerea in circulatie a noilor autobuze Mercedes "care in unele locuri sunt mai mari decat strada." Vanghelie, fireste, nu putea trece cu vederea nici numeroasele calatorii peste hotare ale lui Videanu: " Cum mama dracu’ mai planteaza el rododendroni daca a fost plecat patru luni? Cred ca si in clipa de fata e plecat in Antalia." Primarul sectorului 5 a terminat declaratiile referitoare la primarul general al Capitalei in forta: "Este un prost, dom’le!", adaugand dupa cateva secunde "Este un prost manager".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.